Despre noi

Ce facem?

Societate comerciala cu capital integral privat, S.C. BRASTING S.R.L. are o veche traditie in domeniul producerii si comercializarii stingatoarelor portabile si transportabile si servicii de instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de limitarea si stingere a incendiilor, hidranti de incendiu. Oferim stingatoare cu: pulbere, cu spuma mecanica, cu bioxid de carbon, distributiei de echipamente pentru stingerea incendiilor, furtunuri de refulare de toate tipurile si accesorii psi, hidranti de incendiu de toate tipurile, alte echipamente, materiale si accesorii destinate prevenirii si stingerii incendiilor, precum si prestarea de servicii de verificare, incarcare si reparare a stingatoarelor, servicii de consultanta, formare si instruire in domeniul prevenirii si protectiei impotriva incendiilor, functionand sub denumirea de SC TEHNOSTING SRL. . In anul 2012 firma si-a modificat denumirea sub numele de BRASTING.SRL.

S.C. BRASTING S.R.L., plaseaza in centrul preocuparilor sale calitatea serviciilor realizate si a produselor comercializate precum si a activitatilor desfasurate la interfata cu clientii, iar pentru acest lucru am implementat un sistem de management integrat, respectiv un Sistem de Management al Calitati conform standardului SR EN ISO 9001, Sistem de Management de Mediu conform standardului SR EN ISO 14001 si Sistem de Management de Sanatate si Securitate Ocupationala conform standardului SR OHSAS 18001.

Toate produsele si serviciile destinate prevenirii si stingerii incendiilor furnizate de S.C. BRASTING S.R.L.,sunt avizate si atestate de Ministerului Administratiei si Internelor – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta – Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila Bucuresti prin autorizatia seria A, nr. 2541, din 22.08.2012, acordata pe perioada nedeterminata, precum si atestate de catre Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, ISCIR, prin autorizatia emisa conform PV 57C-222-03.07.2012.

S.C. BRASTING S.R.L. cu sediul principal in orasul Ghimbav,Judetul Brasov str.Fagarasului, nr. 44, in incinta complexului IL Polo Expo sector P, este prezenta in Romania cu o acoperire solida ,prin activitaea de comercializare si service care se acseaza in principal pe companii mari ca INA SCHEFFLER, METRO, REAL, LAFARGE,VIROMET SA VICTORIA, si vanzarile de produse en-gros catre depozitele de materiale PSI din tara care la randul lor distribuie en-detail clientilor finali, aceasta facand ca produsele noastre sa fie comercializate in multe zone ale tarii.

Calitate si siguranta cu Brasting

Cui ne adresam?

Produsele si serviciile noastre se adreseaza in principal societatilor comerciale, institutiilor publice, precum si regiilor autonome.

In prezent efortul nostru se concentreaza pe asigurarea unei calitati a produselor si serviciilor oferite clientilor nostri, in conditiile unor preturi optime si prin alegerea solutiilor specifice fiecarui proiect in parte.

Firma dispune de un personal calificat, personalul urman cursuri de calificare ISCIR, inbuteliator sub presiune si Responsabil cu supravegherea lucrarilor precum si cursuri de specialitate efectuate de catre Inspectoratul General de Pompieri verificare incarcare stingatoare.

Toate produsele comercializate sunt din import ceea ce ne face independenti pe piata, fiind capabili sa ne aprovizionam cu componenetele necesare producerii stingatarelor proprii, si de asemenea sa comercializam si multe tipuri de accesorii PSI, la preturi accesibile oricarei companii de pe piata Romaneasca.

S.C. BRASTING S.R.L. dispune de un atelier dotat cu toate utilajele necesare pentru verificarea, incarcarea si repararea de stingatoare de incendiu si alte aparate de stins incendii, atestat de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta – Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila Bucuresti si cu un personal calificat si competent firma noastra va ofera servicii de verificare, incarcare si reparare stingatoare, la un inalt nivel calitativ si cu maxima operativitate.arii.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.